uvařila 7. 3. 2022 03:10
Dala jsem tam trochu čokolády, proto ta barva. Tvar je způsoben kanadskou formou - hezké bábovkové formy tu nejsou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 3. 2022 03:10
Dala jsem tam trochu čokolády, proto ta barva. Tvar je způsoben kanadskou formou - hezké bábovkové formy tu nejsou.
máslo, cukr krupice, mouka polohrubá, ořechy vlašské, mléko, vejce, prášek do pečiva, cukr vanilkový, tuk, mouka hrubá, poleva čokoládová
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele
8 jednoduchých triků, jak vařit zdravěji: Zkuste používat avokádo místo majonézy!
Zábava, zdravé dobroty a poslední grilovačky. Podzim v kuchyni nemusí být nuda