uvařil 24. 4. 2010 12:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 4. 2010 12:41
mouka hladká, cukr moučkový, cukr vanilkový, tuk, vejce, med tekutý, soda jedlá, mléko, sůl, ořechy, máslo, cukr, cukr vanilkový, med, mléko, mouka hladká, solamyl, cukr, cukr vanilkový, máslo, šťáva citronová, tuk, mouka
Novoroční čočka pro bohatství a štěstí: Uvařte si ji třeba podle Čiriny Košíkové, oblíbené kuchařky Václava Havla
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let
Whisky amerického západu 19. století chutnala jako petrolej a kovbojové jí říkali lak na rakev nebo zamotané nohy