uvařila 11. 10. 2014 11:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2014 11:35
vejce, cukr krupice, mouka hladká, mouka polohrubá, mléko, pudink vanilkový, cukr, kokos, kamínky karamelové, zdobení, marcipán, potravinářské barvivo, rama máslová, cukr moučkový, mléko sušené, med, olej, voda, mandlové aroma, marcipán
Vepřové maso v mrkvi: Jednoduché jídlo s lahodnou zeleninou zvládne i začátečník v kuchyni
Ricotta – italská sýrová specialita skvěle nahradí tvaroh či mascarpone. Hodí se do omáček i na přípravu dezertů
Moon pies aneb Měsíční koláčky: Křehké americké sušenkové sendviče s náplní nadýchanou jak obláček připravíte i doma