uvařila 30. 9. 2012 17:15
Oříškovo-broskvové řezy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 9. 2012 17:15
Oříškovo-broskvové řezy
vejce, cukr krupice, voda, olej, ořechy mleté, mouka polohrubá, prášek do pečiva, džem meruňkový, mléko, kompot broskvový, cukr krupice, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, kompot broskvový, rama cremefine, ztužovač šlehačky
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky