uvařila 29. 5. 2011 19:05
Ořechovo-jahodové tajemství
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 5. 2011 19:05
Ořechovo-jahodové tajemství
vejce, mouka hladká, olej, prášek do pečiva, bílek, cukr moučkový, ořechy vlašské, šlehačka na šlehání, kakao, cukr moučkový, šlehačka
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou
Poctivá čočková polévka krok za krokem: Zahuštění prospěje nastrouhaná brambora, proti nadýmání pomáhají bylinky
Jak pěstovat rajčata? Kvalitní sazeničky jsou základ, a pokud si je chceme předpěstovat, právě teď je nejvyšší čas na jejich vysazení