uvařila 17. 12. 2011 09:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 12. 2011 09:38
mouka hladká, cukr moučkový, máslo, žloutek, ořechy mleté, mouka hladká, pudink jahodový, tuk, cukr moučkový, prášek do pečiva, potravinářské barvivo červené, marmeláda pikantní, poleva čokoládová
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku