uvařila 6. 4. 2010 07:40
dort srdce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 4. 2010 07:40
dort srdce
bílek, cukr moučkový, mouka polohrubá, ořechy mleté, prášek do pečiva, máslo, mouka hladká, mléko, máslo, cukr moučkový, kakao, žloutek, pudink vanilkový, mléko, cukr krupice, máslo, rum
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu