uvařila 27. 3. 2011 14:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 3. 2011 14:56
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka hrubá, voda, ořechy lískové, kůra citronová, prášek do pečiva, mléko, cukr krupice, cukr vanilkový, pudink vanilkový, máslo, rum, omega, tuk, mouka hrubá, marmeláda rybízová, poleva čokoládová, ořechy, kakao granko, kokos, zdobení cukrářské, zdobení
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky