uvařila 11. 5. 2017 22:19
Před vložením do trouby...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 5. 2017 22:19
Před vložením do trouby...
máslo, cukr třtinový, vejce, ořechy nastrouhané, rum, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, sůl, rebarbora, jahodová marmeláda, cukr třtinový, škrob bramborový
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit