uvařila 21. 2. 2016 13:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2016 13:01
med, olej olivový, ocet vinný červený, česnek, chilli paprika čerstvá, voda, olej, med, ocet vinný, česnek, omáčka chilli sladká, sůl, voda, máslo, povidla švestková, šťáva citronová, mouka hladká, voda, koření hřebíček, skořice, sůl, cukr
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky