uvařila 28. 1. 2013 14:09
A můžeme baštit
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 1. 2013 14:09
A můžeme baštit
kližka hovězí s morkovou kostí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, cibule, máslo, rajče drcené, víno bílé, vývar hovězí, petrželka, kůra citronová, česnek
Holka u plotny radí: Jak na kynutý borůvkový koláč s meruňkami a rybízem? S tvarohovou náplní chutná skvěle a takhle snadno se dělá
Nastavená kaše na četnickém stole: "Jedna vražda kvůli obědu dnes stačila," zavtipkoval velitel a dal se do jídla
5 nejlepších večeří na chalupě: Čertovské špekáčky na leču nebo chalupářská omeleta chutnají božsky. Takhle snadno je připravíte