uvařila 20. 3. 2019 18:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 3. 2019 18:30
křídla kuřecí, olej olivový, koření, omáčka sojová, omáčka worcesterová, pepř mletý, sůl, salát, salát little gem, olej olivový, koření oregáno sušené, česnek, šťáva citronová, cukr, sůl, lupínky kukuřičné, vejce, mouka rýžová, paprika sušená uzená
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Jak na bramborový guláš? S červenými fazolemi bude sytější, klobása ho navoní a mletá paprika dodá tu správnou barvu i chuť
Sherlock Holmes jedl jen ryby, které sám ulovil. Měl rád jehněčí, a když chytal zločince, bral si s sebou jako svačinu slané koláče
Český kuchařský tým přivezl z prestižní světové soutěže bronz. Kouč Petr Hajný vysvětlil, jak náročné klání probíhalo