uvařil 5. 3. 2012 20:34
vnitřek korpusu i vrchní plát potřeme marmeládou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 3. 2012 20:34
vnitřek korpusu i vrchní plát potřeme marmeládou
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, sůl, marmeláda pikantní, žloutek, cukr moučkový, máslo, kompot ananasový, rum, čokoláda
Prostřeno z Chorvatska: Dnes bude vařit „jadranská snoubenka“ Blanka Čechová. Tohle je její pljeskavica
Kuře à la husa: Stačí přidat dost kmínu a použít trik s chlebovou patkou, pak téměř nepoznáte rozdíl
Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka