uvařil 5. 7. 2013 10:36
korpus potřeme malinovým džemem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 7. 2013 10:36
korpus potřeme malinovým džemem
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, kakao, olej, mléko, kypřící prášek, smetana ke šlehání, mléko kondenzované, želatina, mango, jahody, džem malinový, jahody, máta
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní
Arnold Schwarzenegger si výjimečně dá vídeňský řízek, většinou ale jí veganská jídla a miluje dýňovou polévku
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček