uvařila 19. 4. 2012 13:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 4. 2012 13:36
mouka polohrubá, sůl, droždí, cukr, olej, voda, pepř, sůl, pyré rajčatové, madeland, ovoce
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Jak na jednoduché hrnkové palačinky, které zvládne každý? Mouku je třeba prosít a těsto dát na půlhodinu odpočívat do lednice
1. adventní neděle: Pečeme voňavé perníčky, zázvorky i štolu a připravujeme domácí vaječný likér podle vyzkoušených receptů
Proč navštívit Jižní Tyrolsko? Dobrým důvodem je zdejší chřest, místní farmář prozradil, jak si jej nejlépe vychutnat