uvařila 2. 10. 2008 17:21
natrieme syroma smotanou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2008 17:21
natrieme syroma smotanou
pangasius, slanina, sýr ementál, cibule, česnek, vegeta, máslo česnekové, sůl, pepř, koření grilovací, koření čtyři pepře, smetana na vaření, máslo, olej, semínka sezamová
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit