uvařila 7. 11. 2008 15:34
Pangas na koření se smetanovou omáčkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 11. 2008 15:34
Pangas na koření se smetanovou omáčkou
pangasius, mouka hladká, květ muškátový, česnek, sůl, olej olivový, cibulka, smetana, květ muškátový, sůl, omáčka sojová
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
Apfelschorle – nejlepší střik pro horké letní dny. Co potřebujete na oblíbený rakouský a německý nápoj?
Staročeský kočičí štajryš s bramborami a zelím: Specialita z Plzeňska vyjde na pouhých 80 korun za 4 porce