uvařila 22. 3. 2016 21:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 3. 2016 21:01
cukr krupice, máslo, vejce, čokoláda tmavá, mouka polohrubá, smetana 33%, voda, ovoce mražené, cukr krupice, želé červené dortové, smetana 33%, čokoláda bílá, máslo, ovoce, želé čiré, poleva čokoládová, trubička čokoládová
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Studentské carpaccio aneb Gothaj s cibulí frčel v hospodách před lety a opět se vrací na výsluní
Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý