uvařila 7. 9. 2011 19:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 9. 2011 19:46
maso hovězí, paprika čerstvá červená, rajče cherry, česnek, hořčice dijonská, chilli paprika čerstvá, olej olivový, víno bílé, sůl, bazalka čerstvá, petrželka, pažitka, pepř, sůl
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Prvomájový sirup z květů třešní je možná lepší než polibek. Jeho příprava je navíc snadná
Výlety za jídlem…a vínem. V Kutné Hoře můžete degustovat přímo na vinici, a to hned u chrámu sv. Barbory
Holka u plotny radí: Jak na ořechy plněné karamelovým krémem a polévané čokoládou? Jednoduchý recept funguje už léta