uvařila 12. 3. 2010 13:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 3. 2010 13:41
paprika čerstvá bílá, maso mleté, pórek, vejce, cibule, špek, okurky sterilované, sýr mozzarella, šunka sušená, bazalka čerstvá, rajče cherry, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, brambory, koření grilovací, olej
Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí salko je lepší a levnější než to kupované. Vyjde vás na 30 Kč!
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč