uvařila 6. 1. 2011 12:07
dobrou chuť
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 1. 2011 12:07
dobrou chuť
maso mleté, cibule, vejce, bazalka čerstvá, podravka, sůl, hořčice plnotučná, jogurt bílý, směs zeleninová mražená, paprika čerstvá červená, těstoviny barevné, sýr mozzarella, olej, koření grilovací
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Léto na záhoně: Koncem července můžeme vysévat polníček, rukolu, dubáček i klasický hlávkový salát
Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán