uvařila 16. 10. 2011 22:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 10. 2011 22:25
vejce, cukr písek, olej, sůl, kakao, mouka hladká, vejce, cukr písek, olej, sůl, kakao, mouka hladká, voda, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, kakao, čokoláda na vaření, tuk ztužený, máslo, kakao, ořechy mleté, marmeláda broskvová, banán, šlehačka pařížská, ztužovač, marcipánová falešná hmota, zdobení cukrářské (pecičky), mašle
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce
Cukrářka Iveta Fabešová otevřela další cukrárnu. Mezi zákusky za necelých 200 Kč najdete i popcorn či kávový kelímek
10 nejlepších jídel s bylinkami: Zkuste skvělé placky, pomazánku nebo bylinkový chlebíček