uvařila 16. 10. 2011 22:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 10. 2011 22:25
vejce, cukr písek, olej, sůl, kakao, mouka hladká, vejce, cukr písek, olej, sůl, kakao, mouka hladká, voda, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, kakao, čokoláda na vaření, tuk ztužený, máslo, kakao, ořechy mleté, marmeláda broskvová, banán, šlehačka pařížská, ztužovač, marcipánová falešná hmota, zdobení cukrářské (pecičky), mašle
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Studentské carpaccio aneb Gothaj s cibulí frčel v hospodách před lety a opět se vrací na výsluní
Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý