uvařila 16. 10. 2011 22:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 10. 2011 22:25
vejce, cukr písek, olej, sůl, kakao, mouka hladká, vejce, cukr písek, olej, sůl, kakao, mouka hladká, voda, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, kakao, čokoláda na vaření, tuk ztužený, máslo, kakao, ořechy mleté, marmeláda broskvová, banán, šlehačka pařížská, ztužovač, marcipánová falešná hmota, zdobení cukrářské (pecičky), mašle
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky