uvařil 28. 4. 2009 20:53
zelová směs po hodině pečení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 4. 2009 20:53
zelová směs po hodině pečení
zelí hlávkové, slanina uzená, šunka, čabajka, cibule, sůl, kmín drcený, pepř, brambory, mouka hladká, vejce, sůl
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá
Retro okénko: Recept na slavnou socialistickou vepřovku pomůže uchovat maso na horší časy. Příprava je velmi snadná
Tajemství štíhlé postavy vévodkyně Kate: Známe její jídelníček