uvařila 28. 1. 2025 17:40
Kohoutí prsa sous vide se žampionovým ragú
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 1. 2025 17:40
Kohoutí prsa sous vide se žampionovým ragú
kohout, rozmarýn čerstvý, žampióny, cibule šalotka, pancetta, česnek, smetana na vaření, olej olivový, sůl, pepř mletý
Pohlreichův souboj restaurací: Ve čtvrtém díle postoupili kamarádi ze školky. Pražský Dock House zaválel nejen steakem a hamburgerem
Ochutnali jsme letošní hit: Vanilková zmrzlina s olivovým olejem a solí je překvapivě dobrá a křupavé vločky soli jí dodají šmrnc
K Velikonocům patří vaječná pomazánka: Zapomeňte na klasiku s majonézou, s tuňákem a čerstvými bylinkami chutná božsky