uvařila 13. 3. 2012 12:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 3. 2012 12:45
řepa červená, játra vepřová, máslo, ocet jablečný, mouka hladká, cibule šalotka, cukr, víno bílé, mošt jablečný, voda minerální, olej olivový, sůl, pepř
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Jak na dokonalé fazolky na smetaně? Vývar dodá omáčce sílu a díky jednomu triku zůstanou lusky krásně zelené a křupavé
Grilování levou zadní: Jak připravit tuňáka, aby chutnal fantasticky? Funguje trik s máslem a alobalem
Jablečný „křupan“: Rychlý anglický dezert apple crisp voní skořicí a nejlepší je se šlehačkou