uvařila 13. 3. 2012 12:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 3. 2012 12:46
řepa červená, játra vepřová, máslo, ocet jablečný, mouka hladká, cibule šalotka, cukr, víno bílé, mošt jablečný, voda minerální, olej olivový, sůl, pepř
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Prvomájový sirup z květů třešní je možná lepší než polibek. Jeho příprava je navíc snadná
Výlety za jídlem…a vínem. V Kutné Hoře můžete degustovat přímo na vinici, a to hned u chrámu sv. Barbory
Holka u plotny radí: Jak na ořechy plněné karamelovým krémem a polévané čokoládou? Jednoduchý recept funguje už léta