uvařil 7. 11. 2009 16:23
Pečená hovězí plec na sladko-kysané smetaně
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 11. 2009 16:23
Pečená hovězí plec na sladko-kysané smetaně
plec hovězí, petržel, mrkev, celer, cibule, smetana na vaření, smetana zakysaná, špek uzený, máslo, sůl, hořčice plnotučná, bobkový list, koření nové koření
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Čerstvé bylinky na podzim? Vysejte petrželku, kopr či kerblík, nejsou nijak náročné na půdu, ani na péči, a skvěle doplní saláty
Průvodce pitným režimem dětí: Co mohou pít a co ne od narození do 5 let?