uvařil 7. 11. 2009 16:27
Pečená hovězí plec na sladko-kysané smetaně
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 11. 2009 16:27
Pečená hovězí plec na sladko-kysané smetaně
plec hovězí, petržel, mrkev, celer, cibule, smetana na vaření, smetana zakysaná, špek uzený, máslo, sůl, hořčice plnotučná, bobkový list, koření nové koření
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice