uvařila 17. 2. 2011 08:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2011 08:15
vejce, cukr krystal, mouka polohrubá, sůl, vejce, máslo, cukr moučkový, sůl, kakao, ořechy strouhané, prášek do pečiva, mouka polohrubá, strouhanka, pudink vanilkový, mléko, cukr moučkový, máslo, cukr moučkový, marmeláda, poleva čokoládová
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí