uvařila 10. 1. 2021 15:39
Pečená krkovička, hlávkové zelí s červeným vínem a bramborovým knedlíkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 1. 2021 15:39
Pečená krkovička, hlávkové zelí s červeným vínem a bramborovým knedlíkem
krkovice vepřová, sůl, kmín celý, česnek, cibule, sádlo, mouka hladká, zelí červené, cibule, sádlo, pepř, kmín celý, koření hřebíček, víno červené, jablko, cukr, ocet, brambory, sůl, mouka hrubá, vejce
Hermelínová pomazánka na topinky: Pikantní varianta na osmaženém chlebu potřeném česnekem má luxusní chuť
Párky v rohlíku bez rohlíku: Odlehčená verze oblíbené klasiky ve sněhové kapse překvapí parádní chutí
Jak nejlépe připravit piškotovou bublaninu s třešněmi: Dobrému výsledku pomůže ocet i horká voda