uvařila 9. 1. 2015 14:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 1. 2015 14:40
stehno kuřecí, rajče, paprika čerstvá červená, cibule červená, česnek, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, kmín mletý, tymián sušený, sůl, pepř mletý, olej, ocet balsamiko
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník