uvařil 8. 3. 2019 20:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 3. 2019 20:05
mouka hladká, droždí sušené, cukr vanilkový, cukr krupice, mléko, máslo, rum, kůra pomerančová, sůl, vejce, čokoláda, máslo, rum, cukr moučkový
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 27. 9. 2024 20:00
Velikonoční perníčky: Aby byly ihned krásně měkké a vláčné, část medu je lepší nahradit cukrem a těsto správně vyválet
Retro okénko: Recept na slavnou socialistickou vepřovku pomůže uchovat maso na horší časy. Příprava je velmi snadná
Laďka Něrgešová ukázala, jak na kynutí těsta pod vodou: Závin z něj je chuťově daleko lepší, říká moderátorka