uvařila 19. 2. 2021 13:27
tvarohový, makový i povidlový
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 2. 2021 13:27
tvarohový, makový i povidlový
mouka polohrubá, cukr, sádlo, žloutek, kůra citronová, cukr krupice, droždí, kvásek, mák mletý, cukr vanilkový, povidla švestková, rum, cukr krupice, mléko, skořice, tvaroh měkký, žloutek, cukr vanilkový, cukr moučkový, pudink vanilkový, mléko, rozinky, povidla švestková, rum, perník, žmolenka, mouka, cukr krupice, máslo, máslo, rum
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu