uvařila 8. 3. 2009 13:25
šup do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 3. 2009 13:25
šup do trouby
panenka vepřová, klobása, cibule, slanina, olej olivový, rajče, lusk paprikový, pórek, česnek, paprika sušená sladká, koření na steaky, kečup sladký, hořčice, tatarská omáčka, houby, játra, chilli paprika čerstvá, žampióny, párky, maso uzené
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Sedmero základních druhů hrnců a pánví: Víte, jak a na co je správně použít?
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce