uvařila 6. 12. 2016 12:35
Pečený kapr se zámeckými šťouchanými bramborami
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 12. 2016 12:35
Pečený kapr se zámeckými šťouchanými bramborami
kapr, slanina, paprika sušená sladká, sůl, pepř černý, citron, olej řepkový, máslo, kapr, brambory, mléko, máslo, bobkový list, koření nové koření, cibulka jarní, petrželka, sůl, pepř
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí