uvařil 21. 11. 2010 21:27
Pečený mix s rokfórovou pěnou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 11. 2010 21:27
Pečený mix s rokfórovou pěnou
brambory, batáty, cuketa, mrkev, celer, paprika čerstvá červená, olej olivový, česnek, sůl, koření, roquefort, smetana ke šlehání, tatarská omáčka
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky