uvařil 17. 4. 2016 15:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 4. 2016 15:10
prsa kuřecí, směs čínská, marináda čínská sladkokyselá, omáčka chilli, solamyl, olej, sůl
Přidáno před 15 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jihočeská kulajda: Výborná smetanová polévka s brambory a čerstvě nasbíranými houbami voní koprem
Džem ze slaniny se výborně hodí na grilované maso. Základem je cibule a opečené plátky slaniny
Jak sázet pórek? Semínka je dobré předem namočit a slabší rostlinky odstraňovat. Na záhonku déle vydrží jeho zimní odrůda