uvařila 13. 1. 2016 12:12
výborné...len som musela dať viac múky, bolo riedke cesto :)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 1. 2016 12:12
výborné...len som musela dať viac múky, bolo riedke cesto :)
mouka hladká, vejce, mléko, olej, sůl, cukr, droždí čerstvé, vejce, mouka hladká, mák, kmín celý, semínka sezamová, semínka lněná, sýr strouhaný
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit