uvařil 3. 7. 2011 16:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 7. 2011 16:25
mouka hladká, mouka polohrubá, cukr moučkový, kakao, prášek do perníku, prášek do pečiva, vejce, olej, mléko, marmeláda, med, máslo, tvaroh ve vaničce, cukr moučkový, esence pomerančová, poleva čokoládová, cukr moučkový, máslo, tuk 100%, kakao, voda, šťáva citronová
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!