uvařila 18. 7. 2010 22:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 7. 2010 22:26
vejce, cukr krupice, mouka hladká, olej, mléko, prášek do pečiva, cukr vanilkový, kakao, tvaroh měkký, cukr vanilkový, šlehačka v prášku, smeta-fix, rum, cukr, pudink kokosový, mléko, marmeláda meruňková, kokos strouhaný, broskve, želatina, zdobení, poleva bílá, piškoty
Jak na dokonalý vepřový guláš s povidly: Ta švestková mu dodají výbornou chuť i barvu
Jak si připravit slaný bramborový závin: Využijte listové nebo bramborové těsto a naplňte ho zásobami z lednice
Vláčná a křupavá pizza jako z pizzerie: Připravit těsto je snadné i pro kuchařského začátečníka, při pečení je nejdůležitější správná teplota