uvařila 20. 12. 2014 08:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 12. 2014 08:48
cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, vejce, tvaroh ve vaničce, mouka hladká, mouka polohrubá, prášek do pečiva, prášek do perníku, rum, šťáva citronová, kůra citronová, koření do perníku, sultánky, mandle plátkové, vejce
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor
Ovocné lívance jako skvělá letní snídaně: Voní máslem, jablky či skořicí a děti je budou vyžadovat pořád
Byliny v kuchyni: Ostružiny posílí imunitu i paměť, odvar z listů skvěle vyčistí pleť!