uvařila 21. 8. 2016 17:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 8. 2016 17:39
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, med, smetana ke šlehání, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, avokádo, jablko, máslo, kakao, tuk, mouka hrubá, čokoláda na vaření, tuk 100%, smetana ke šlehání, cukr moučkový, šťáva citronová
Holka u plotny radí: Bílkovo-máslový krém je lehký, přesto luxusní. Jak ho mít perfektní?
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá
Přehled nízkosacharidových diet: S keto dietou se hubne rychle v oblasti břicha, s paleo stravou se vyhneme "chemii"