uvařila 1. 1. 2016 18:48
Těsto lijeme do formy až po okraj (trošička těsta mi vždy zbude)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 1. 2016 18:48
Těsto lijeme do formy až po okraj (trošička těsta mi vždy zbude)
mouka polohrubá, cukr krystal, prášek do perníku, vejce, mléko, voda, ořechy mleté, cukr moučkový, máslo
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na tu nejlepší bublaninu. Takhle bude krásně nadýchaná!
Bramborové knedlíky natáhnou báječnou chuť od švestek i máku. Rozpuštěné máslo pak dovede pokrm do gastronomického nebe
Sladká školní svačinka podle Jamieho Olivera: Sušenky z ovesných vloček voní skořicí a děti si je zamilují