uvařila 10. 3. 2012 17:31
žlázy nakrájíme na plátky,důkladně propláchneme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 3. 2012 17:31
žlázy nakrájíme na plátky,důkladně propláchneme
býčí žláza, žampióny, bylinky, žampióny, pomeranče, pomeranče, víno bílé, omáčka chilli sladká, omáčka sojová, tymián sušený, rozmarýn čerstvý, česnek, jalovec, chilli
Květák v sýrové strouhance překvapí i gurmány. Díky pečení v troubě je nádherně křupavý a chuťově výrazný sýr mu dodá šmrnc
Hitem internetu jsou tyhle smažené sušenky Oreo. Slavné americké pouťové jídlo je snadné na přípravu a chutná božsky
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc