uvařila 26. 8. 2009 14:10
Takhle vypadá ta hořčice mnou použitá
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 8. 2009 14:10
Takhle vypadá ta hořčice mnou použitá
stehno kuřecí, hořčice francouzská, pivo světlé, paprika čerstvá červená, rajče, žampióny, rozmarýn, bazalka čerstvá, pepř bílý, sůl, kmín drcený, tuk na smažení
Kateřina Medicejská zavedla ve Francii vidličky a sklenice. Za manželem se stěhovala i s nádobím
Cuketové zelí podle Jaroslava Sapíka máte hotové za pár minut: Nešetřete kmínem, radí slavný šéfkuchař
Vánoční předplatné výjimečných časopisů za skvělou cenu: Apetit potěší každého kuchaře, i toho, co teprve začíná