uvařila 11. 10. 2021 08:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2021 08:50
řízky stehenní, olej, mrkev, paprika čerstvá červená, pórek, chilli paprika čerstvá, česnek, zázvor nakládaný, žampióny, sojová omáčka světlá, omáčka worcesterová, omáčka sojová sladká, ocet rýžový, cukr, škrob kukuřičný, cibulka jarní
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá
Jak využít zbylé cukroví? Dejte ho do poháru, vyrobte z něj křupavou posypku, nebo upečte skvělý dort cukrovník
Pikantní utopenci podle Ostravského Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky