uvařila 1. 11. 2012 12:18
Odpočaté maso podlijeme vařícím vývarem a pečeme do změknutí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 11. 2012 12:18
Odpočaté maso podlijeme vařícím vývarem a pečeme do změknutí
plecko vepřové, cibule, česnek, pepř mletý, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, zázvor mletý, kmín celý, olej, masox hovězí, brambory, solamyl, mouka hrubá, sůl, vejce, sádlo, cibule, cibulka lahůdková, hrášek smažený, cuketa, jablko, cibule, slanina, olej, kmín celý, sůl, cukr, ocet, pepř mletý
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
Retro vaření s Kristinou: Upečte si jednoduchý sýrový koláč podle receptu z roku 1939!