uvařila 23. 4. 2009 15:29
příprava..
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 4. 2009 15:29
příprava..
maso vepřové, cibule, pórek, lusk paprikový, česnek, salám gothaj, vývar hovězí, rajče, smetana zakysaná, protlak rajčatový, kečup sladký, paprika sušená sladká, kmín drcený, mouka hladká, olej olivový, pepř, sůl
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny